Att anlita mig som bröllopskoordinator kan vara skillnaden mellan en stressig och en oförglömlig bröllopsdag. Planering av ett bröllop innebär att hantera många detaljer, allt från att koordinera leverantörer, ta fram dekor, blommor, tidsplanering, bordsplacering med mera. Genom att låta mig ta över det här ansvaret och använda min erfarenhet och expertis så sparar ni inte bara tid och energi, ni får möjlighet att fokusera på det viktiga - varandra.

Vägledning

FÖR ER SOM BEHÖVER HJÄLP EN ELLER FLER GÅNGER

Behöver ni stöd med att påbörja planeringen och visualisera er dag, eller har ni kommit en bit men stött på hinder och önskar hjälp? Jag står till tjänst som en pålitlig och hjälpsam resurs för att guida er genom processen och erbjuda skräddarsydda tips och råd baserat på era specifika behov. Vi möts så många gånger som ni anser är passande för er.

KONTAKTA MIG FÖR OFFERT

Delkoordinering

FÖR ER SOM VILL LUTA ER TILLBAKA NÄR DET BÖRJAR BLI BROLLOPSDAGS

Om ni önskar att organisera hela bröllopet men vill kunna koppla av den sista månaden och undvika stress under själva bröllopsdagen, då är jag den rätta personen för er. Genom att boka mig tar jag över all kommunikation med leverantörer, skapar ett genomtänkt körschema i samråd med er, och koordinerar hela bröllopsdagen för att säkerställa att allt följer planen smidigt och utan bekymmer.

KONTAKTA MIG FÖR OFFERT

Helkoordinering

FÖR ER SOM VILL HA HJÄLP MED ALL PLANERING HELA VÄGEN

Tid är en värdefull resurs som inte bör tas för given. Om ni uppskattar att spendera era timmar på annat än bröllopsplanering, så kan ni dra nytta av min expertis från början till slut. Jag tar hand om allt i nära samarbete med er, inklusive kontakt med leverantörer, dekor, dukning, blommor, underhållning, körschema med mera. Dessutom finns jag där under själva bröllopsdagen för att se till att allt flyter smidigt.

KONTAKTA MIG FÖR OFFERT