RECENSIONER

UNG FÖRETAGSAMHET I VÄRMLAND

2023 & 2024

Emma är en person som ser till att få stenkoll på varenda detalj för att inget ska falla mellan stolarna. Allt är väl genomtänkt och hon kommer med kloka inspel och nya idéer som ökar kvalitén på eventet. Upplevelse, detaljer och värdskap är något som Emma ser till eventet uppfyller. Inget går åt slumpen. Hon är trygg och enkel att samarbeta med!

- Sofia Beckman, Regionchef.

SUNNEMO ÅKERI AB

2023

Emma överträffade verkligen våra förväntningar, hennes professionalism och engagemang var enastående. Från början visade hon imponerande förståelse för våra behov och önskemål, lyssnade på våra idéer och bidrog med kreativa förslag som verkligen höjde evenemanget. Det som imponerade mest var hennes detaljfokus; ingenting var för litet eller stort för henne att hantera. Det var en lättnad att kunna lita på henne och verkligen njuta av festen.

- Christer Friberg, VD och Putte Friberg, Styrelseordförande.

PAPER PROVINCE

2023

Med Emma vid rodret vet vi att vi får en flexibel partner som gör att vi kan känna oss trygga från idé till genomförande. Vi uppskattar särskilt hennes öga för detaljer och kvalitet. Emma sätter deltagarnas upplevelse i fokus vilket är viktigt för oss i våra event.

- Annica Åman, Kommunikationsansvarig.