Att anlita mig som din eventkoordinator innebär att du kan slappna av och njuta av varje ögonblick av din tillställning. Jag tar på mig all detaljplanering och ser till att genomförandet flyter som planerat så att du kan fokusera på att skapa minnen. Låt Dorward Event & Kommunikation bli din partner i att skapa evenemang som inte bara uppfyller förväntningar utan överträffar dem.

Företagsevenemang

För er företag som har stora dagar att fira

När ditt företag har anledning att fira och önskar att arrangera en minnesvärd fest för alla gäster, är jag här för att göra er vision till verklighet som er eventkoordinator. Jag tar ansvar för all planering i nära samråd med er, hanterar alla leverantörskontakter, skapar detaljerade körscheman, sätter tonen med passande dekor och trycksaker, och säkerställer att stämningen når sin höjdpunkt när eventdagen äntligen är här.

Kontakta mig för offert

Branschevenemang

Inspirerande mötesplatser där nätverkandet är i fokus

Om ert företag eller organisation planerar ett branschevenemang med fokus på nätverkande, inspirerande möten och ett spännande tema, är det av yttersta vikt att skapa en genomgående positiv känsla. Tillsammans, som er samarbetspartner, strävar vi efter att skapa glädje, underlätta nya kontakter och främja lärande. Målet är att varje gäst ska lämna evenemanget med känslan av att deras tid verkligen var väl investerad.

KONTAKTA MIG FÖR OFFERT

Mässa

Energirika forum där människor i alla åldrar möts

Om du strävar efter att arrangera en minnesvärd mässa, oavsett storlek, kan jag med min erfarenhet från att organisera en av Värmlands största mässor vara er partner. Mitt fokus ligger på att koordinera projektet och leda teamet bakom mässan. Tillsammans arbetar vi för att skapa en upplevelse där leverantörer, utställare och besökare känner sig sedda, engagerade och inspirerade. Målet är att varje individ ska lämna mässan med känslan av att de fått ut maximalt av evenemanget.

KONTAKTA MIG FÖR OFFERT

Privat tillställning

För er som vill fira allt

Ska ni fira en födelsedag, anordna en babyshower, dop eller annat? Jag assisterar gärna med att skapa en vision, planera innehåll, hantera leverantörskontakter och visualisera önskad känsla för gästerna. Vid eventdagen kan jag, om önskat, vara på plats för att koordinera. Målet är att ni som värdar ska kunna njuta som gäster på er egen fest.

KONTAKTA MIG FÖR OFFERT