FAQ

1. Varför bör jag anlita Dorward Event & Kommunikation som vår event- eller bröllopskoordinator?

Att anlita mig som er eventkoordinator eller bröllopskoordinator, kan göra skillnaden mellan en stressig och en oförglömlig event/bröllopsdag. Jag tar hand om allt från detaljplanering till kontakt med leverantörer, som ger er möjlighet att njuta av förberedelserna och event/bröllopsdagen utan att behöva oroa er för logistik och arrangemang.


2. Vad ingår i tjänsten som event- och bröllopskoordinator?

Beroende på era behov och önskemål så kan jag ta hand om alla aspekter av planeringen, från att koordinera leverantörer till att skapa och hantera tidsplanen för evenemanget eller bröllopet. Mitt mål är att säkerställa att varje detalj är noggrant planerad och att hela event/bröllopsdagen flyter smidigt.


3. Vilka sorters evenemang kan man anlita Dorward Event & Kommunikation för?

Du kan exempelvis anlita mig för;


4. Hur kan Dorward Event & Kommunikation hjälpa mitt företag att planera ett stort företagsevenemang?

Jag arbetar tillsammans med er för att förverkliga er vision för ert företagsevenemang. Jag tar hand om all planering, kontakt med leverantörer, körschema, dekor och trycksaker för att säkerställa att ert event blir en framgångsrik och minnesvärd fest.


5. Vad är fokusen för branschevenemang med Dorward Event & Kommunikation?

Mitt fokus är att skapa inspirerande mötesplatser där nätverkande är i centrum. Jag hjälper företag och organisationer att skapa evenemang där gästerna känner glädje, skapar nya kontakter och får ut maximalt av sin tid.


6. Kan Dorward Event & Kommunikation hantera stora mässor med många utställare?

Ja, med min erfarenhet av att skapa stora mässor kan jag vara er partner i att koordinera och administrera projektet. Mitt mål är att leverantörer, utställare och besökare ska känna sig engagerade och inspirerade under mässan.


7. Vilka typer av tjänster erbjuder Dorward Event & Kommunikation som bröllopskoordinator?

Jag erbjuder tre typer av tjänster och dessa skräddarsys efter just era behov:


8. Hur kan Dorward Event & Kommunikation hjälpa till med privata tillställningar?

Jag hjälper er att ta fram en vision, planera innehållet och hålla kontakt med leverantörer. Vid behov kan jag även vara på plats för att koordinera själva dagen, så att ni som värdar kan njuta som gäster på er egen fest.


9. Kan Dorward Event & Kommunikation anpassa evenemang efter specifika teman eller önskemål?

Absolut! Varje evenemang och är unikt och jag anpassar mig efter klientens vision och önskemål. Oavsett om det är ett bröllop, företagsevenemang eller annan tillställning strävar jag efter att göra det helt unikt och personligt.


10. Vad kostar det att anlita Dorward Event & Kommunikation?

Priser varierar beroende på specifika behov och önskemål. Kontakta mig för ett kostnadsfritt möte så får du därefter en offert.


11. Hur kan jag komma i kontakt med Dorward Event & Kommunikation för att diskutera mitt kommande evenemang?

För att diskutera ditt kommande evenemang och hur jag kan hjälpa dig skapa en minnesvärd upplevelse, kontakta mig via kontaktsidan eller via e-post på emma@dorward.se. Jag ser fram emot att höra från dig!